Levandovski: KAKVA ODANOST, SAMO NOVAC I USPEH

Autor:

Sport

09.09.2017

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo puta do sada smo videli da igrač ljubi grb jednog kluba a onda, čim stigne primamljiva ponuda, zaboravi i grb i klub i ode "trbuhom za kruhom", što u potpunosti podržava Robert Levandovski koji je kritikovao i svoj klub – Bajen Minhen.

RepublikaFoto: instagram.com/rl9
"Pare, pare, pare, volim samo pare": Robert Levandovski

- Ako želite biti na vrhu, trebate kvalitetne igrače. Bajern nikad nije platio više od 40 miliona evra za igrača. To već dugo u fudbalu nije vrh, nego neki prosjek - ispalio je sjajni poljski napadač, koji je nakon toga iskreno poručio kakvo je stanje u modernom fudbalu.

Ako romantično gledate na "najvažniju sporednu stvar na svetu" zanemarite redove koji dolaze… ili ipak nastavite sa čitanjem, jer realnosti nikad dosta.

- Trebali bi prestati povezivati emocije sa profesionalnim fudbalom. Odanost je lepa reč, vrlo važna za privatni život. Ipak u fudbalu se računaju uspeh i novac.

Upravo je Levandovski u minhenski Bajern stigao iz Borusije Dortmund, a zanimljivo je da su se dve ekipe sastale u finalu Lige šampiona 2014. godine, kada je javnost već bila upoznata sa transferom.

Napadač je prokomentarisao transfer Dembelea u Barselonu,

- Ako igrač zaista želi promeniti klub samo mora malo da pritisne čelne ljude, i realizovaće svoj cilj - zaključio je napadač sa "Alijanc arene".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading