Đurđić dominira u Švedskoj!

Autor:

Sport

22.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Jurgordena savladali su Kalmar rezultatom 1:0 u okviru 17. kola švedskog prvenstva i ostali u konkurenciji za sam vrh tabele.

Nikola Đurđić

Junak trijumfa gostiju iz Stokholmna bio je Markus Danijelson, koji je postigao jedini gol na utakmici u 81. minutu.

Za Jurgorden je taj trijumf došao posle dva remija, a zahvaljujući njemu na trećem mestu tabele ima 32 boda, četiri manje od vodećeg Malmea, a dva od AIK, uz utakmicu manje u odnosu na oba pomenuta tima. Kalmar je na 13. poziciji sa 13 bodova.

U drugoj utakmici odigranoj u ponedeljak viđena je prava goleada, a Hamarbi je slavio protiv Elfsborga 5:2.


Domaći tim je na „Tele2 areni“ postigao četiri gola za nešto više od 20 minuta, a dve asistencije je tom prilikom upisao srpski fudbaler Nikola Đurđić. Dvostruki strelac bio je Imad Halili, jedan pogodak je postigao Muamer Tanković, dok je Stijan Rode Gregersen zatresao svoju mrežu. 

Jesper Karlson je uspeo da pogura svoj tim u finišu prvog poluvremena i početkom drugi, pošto je bio strelac i asistent kod gola Pera Frika, ali je to bilo sve što su gosti prikazali. Sve dileme su u Stokholmu razrešene u 63. minutu, kada je Aleksander Kačaniklić postavio konačan rezultat.

Posle takvog raspleta, Hamarbi ima 28 bodova na šestom mestu i utakmicu manje od Malmea, dok je Elfsborg četiri pozicije iza sa 18 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading