Mata o Pogbi: On nas ujedinjuje!

Autor:

Sport

22.07.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme se spekuliše o tome da li će Pol Pogba promeniti sredinu, a kao moguća destinacija se najviše pominje Real Madrid. Međutim, igrač Mančester Junajteda Huan Mata veruje da je Francuz zadovoljan u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Mata

Glasine o Pogbinoj budućnosti nisu bez osnova, pošto je njegov agent Mino Rajola prošlog meseca izjavio da Francuz želi da ode sa "Old Traforda". Sâm Pogba je prethodno rekao da želi novi izazov.

- On je fantastičan vezni igrač i odličan momak. Mislim da je srećan sa nama - izjavio je Mata.

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer je istakao da Pogba nikada nije bio problem i da se vodi kampanja protiv njega. Mata, s druge strane, želi da 26-godišnji vezista ostane kako bi pomogao klubu da posle dužeg vremena osvoji veliki trofej.

- Naravno da bih kao saigrač i prijatelj želeo da ostane jer je veoma bitan faktor za nas, on nas ujedinjuje. Znamo da moramo da budemo bolji nego prošle sezone. Ovaj klub je osvojio više trofeja nego bilo koji drugi - istakao je Mata. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

‚Crveni đavoli‘ su poslednji put osvojili Premijer ligu 2013. godine kada je menadžer bio legendarni ser Aleks Ferguson, koji je vodio klub iz Mančestera 26 godina.


Mata je stigao u Junajted godinu dana posle Fergusonovog odlaska, a nedavno je produžio ugovor, i pored ponuda koje je imao.

- Poseban je osećaj biti igrač Mančester Junajteda. Veoma sam srećan ovde, sanjam da sa ovim klubom osvojim veliki trofej i to je ono što navijači zaslužuju - naglasio je Mata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading