Kinezi nude Bejlu 6.500 evra po satu!

Autor: I. M.

Sport

23.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu je nova transfer-bomba koja će zapaliti fudbalski svet. Napadač Reala iz Madrida Geret Bejl (30) dobio je ponudu koja se ne odbija od kineskog Peking Guana, vrednu astronomskih 60 miliona evra po sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Kinezi su za Velšanina spremni da izdvoje pravo bogatstvo i time ga učine najplaćenijim fudbalerom na svetu. Bejl bi tako pretekao zvezdu i kapitena Barselone Lionela Mesija (32) jer bi zarađivao nestvarnih 1,1 milion evra nedeljno, odnosno 6.500 evra po satu! Brzonogi napadač koji je u poslednje vreme često kuburio sa povredama nalazi se na izlaznim vratima iz "kraljevskog kluba" jer trener Madriđana Zinedin Zidan (47) ne računa na njega za predstojeću sezonu.

- Ako bi mogao da ode već sutra, bilo bi najbolje. Ništa lično nemam protiv momka, ja sam taj koji donosi odluke i verujem da je došlo vreme da se stvari promene. Najbolje bi bilo za sve kada bismo se rastali - poslao je jasnu poruku Zizu.

Bejl je u Madrid stigao 2013. godine za tada rekordnih 100 miliona evra iz Totenhema. Za šest godina Geret je osvojio sve što je mogao sa "kraljevima" uključujući četiri Lige šampiona i Svetska klupska prvenstva, tri Superkupa Evrope, Primeru, Kup kralja i Superkup Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading