(VIDEO) Dečak u suzama isteran sa tribine: Majka pogrešila tribinu

Autor:

Sport

22.07.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se reklame u kojoj naš proslavljeni glumac Dragan Jovanović pogreši tribinu pa počne da slavi gol ogrnut crno-belim šalom, a okružen ljudima kojima je crveno-bela boja u srcu? Upravo to se desilo u Brazilu, dečaku i njegovoj mami. Dobro su prošli s obzirom da im je uzet dres i izbačeni su sa tribine.

RepublikaFoto: Printskrin/Bandicam.com
Tamo je izlaz

Na utakmici između Internasionala i Gremija na kom su navijači domaćeg tima skinuli dres i oterali sa stadiona mališana koji je bodrio protivnički tim

Grupa od nekoliko navijača Internasionala skinula je dres mališanu čim su videli da nosi boje protivničkog kluba. Njihov gest rasplakao je dečaka, ali to ih nije omelo da završe svoju "misiju".

Reagovalo je i obezbeđenje, majka dečaka se opirala oduzimanju plavog dresa, ali su navijači Internasionala na kraju isterali svoje, a dečaka i njegovu majku su redari ispratili van.

Meč je završen 1:1, ali svakako da je rezultat ostao u drugom planu nakon nemilih scena na tribinama.

https://dai.ly/x7dkt5u

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading