Ponedeljak i nije loš dan ako navijate za Zvezdu - Stigla potvrda o povratku Degeneka

Autor:

Sport

22.07.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi ne vole ponedeljak pošto se vraćaju na posao posle vikenda...Ipak, da olakšaju povratak u kolosek, svojim navijačima pobrinula se Crvena zvezda. Miloš Degenek se vraća u redove srpskog šampiona

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Ovu vest potvrdio je njegov klub iz Saudijske Arabije - Al Hilal. Arapi su mu se zahvalili na svemu što je uradio za ekipu i poželeo mu sve najbolje u Crvenoj zvezdi.

 

Posle samo šest meseci heroj pobede protiv Salcburga za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ponovo će zaigrati na "Marakani" kao pozajmljeni fudbaler Al-Hilala.  Crvena zvezda će imati opciju i otkupa ugovora nakon godinu dana.

Kako piše Telegraf Degenek će u Zvezdi imati primanja koja uz bonuse dosežu do maksimalnih 400.000 evra. Veći deo njegove plate iz Al Hilala izdvajaće arapski klub, ali je i Degenek morao da prihvati određeno smanjenje.

Reprezentativac Australije je u Saudijsku Arabiju otišao zimus u transferu vrednom 3,6 miliona evra. Ali, nije se baš najbolje snašao, želeo je da se vrati u Zvezdu, pa mu je  Al Hilal na kraju ipak ispunio želju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading