Pa, da li je moguće: Poznati fudbaler alergičan na travu!

Autor:

Sport

21.07.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna vest stiže nam iz Frankfurta. Fudbaler nemačkog bundesligaša Dani da Kosta ima alergiju na travu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani da Kosta u duelu sa Emersonom iz Čelsija

Fudbaler iz Angole otkrio je da ima jedan jako redak problem koji ne zna kako da reši.

- Svaki put kad padnem, kad dođem u kontakt sa travnatom površinom, telo počinje da me svrbi. Na koži se formira osip. Posebno na rukama. Pecka i po nogama, međutim, ne toliko očigledno. Kao dete sam imao ekcem, ali to nije povezano sa ovom situacijom - požalio se Da Kosta "Bildu".

Rešenje je donekle pronašao. Svaku utakmicu igra u dresu dugih rukava, bez obzira na vremenske uslove. Makar temperatura bila i veća od 30 stepeni, Da Kosta, jednostavno, mora sebe da zaštiti. Čak i štucne diže baš visoko, sve do iznad kolena, kako bi pokrio veću površinu nogu.

"Najki", kao tehnički sponzor Ajntrahta, ne može da mu izađe u susret. Prema objašnjenju ljudi iz te kompanije, ne bave se proizvodnjom muških helanki, već se one naručuju specijalno, kao što radi Kristijano Ronaldo u Juventusu, ali on je, ipak, poseban slučaj. Da Kosti ostaje samo da se snalazi kao dosad, da sam pronađe rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading