Suma dominirao, Partizan pobedio: Crno-beli se ispromašivali, ali osvojili tri startna boda!

Autor:

Sport

21.07.2019

17:58 >> 18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su u prvom kolu Superlige Srbije ekipu Inđije sa 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Najbolji igrač utakmice... Sejduba Suma

Jedini strelac bio je Zoran Tošić u 27. minutu posle asistencije Sume.

Crno-beli su odigrali veoma dobru utakmicu, a ono što najviše može da raduje pristalice Partizana je sjajna igra Sejdbube Sume.

Omaleni Gvinejac je bio ponajbolji akter na utakmici, jedino je prava šteta što se nije upisao i u listu strelaca.

Ekipa Inđije je od samog starta pokazala da se neće braniti, bili su opasni domaći fudbaleri u prvih nekoliko minuta. Ipak, kad se Partizan oslobodio početnog pritiska, krenule su da se ređaju šanse pred golom domaćih.

RepublikaFoto: Starsport
I Zdjelar je odigrao veoma dobar meč

U petom minutu došlo je do kratkog prekida. Navijači Partizana su sa južne tribine uleteli na teren i ukrali jedan transparent sa istočne strane stadiona, incident nije bio ozbiljnije prirode, ali je svakako policija bila primorana da interveniše.

Partizanovo pojačanje iz Rome, Umar Sadik, našao se u petercu Inđije u 19. minutu, kada mu je loptu poslao Miletić, ali je on poslao visoko iznad gola i promene rezultata nije bilo.

Nekih osam minuta kasnije, viđena je sjajna akcija Partizana, nekoliko driblinga pravi Sejduba Suma, posle kojih je uposlio Zorana Tošića i Partizan i popularni "Bambi" uspeva da prebaci golmana Prekovića i da donese vođstvo.

Nedugo potom, Tošić pogađa stativu posle dodavanja Ivanovića, a u nastavku je Suma uhvaćen u ofsajdu.

Umar Sadik je lako prevario maltene kompletnu odbranu Inđije jednim driblingom, ali je potom pogrešio kod završnog pasa i Preković je to lako uhvatio. Ubrzo potom, Sadik je dobio odličan pas u prostor, ali je neprecizno šutirao.

Navijači Partizana su uputili poruku "Zvezdinim sudijama" i uz to pokazivali žute kartone, pa je glavni sudija, gospodin Jovanović prekinuo utakmicu u 49. minutu, ali se sve nastavilo posle osmominutne pauze.

RepublikaFoto: Starsport
Sporni transparent

Suma je bio među najboljim pojedincima, uspeo je da napravi veoma lep dribling i da uposli Sadika, koji je šutirao pravo u golmana Prekovića i u narednom napadu šutirao slabo, pa je Preković lako uhvatio tu loptu.

Imala je Inđija dve lepe prilike da dođe do izjednačenja, ali su prvo Banjac, pa posle njega i Bastajić bili neprecizni, nakon zaista opasnih akcija domaćih, ali je interesantno da za čitav duel nisu imali nijedan udarac u okvir gola.

Do kraja meča nije bilo previše iznenađenja, Vladimir Stojković se požalio na bolove u leđima, pa je medicinska ekipa morala da reaguje. Sve u svemu, zanimljivo je bilo u duelu Inđije i Partizana, gosti su promašili neke izgledne šanse, ali su ipak došli do važne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading