Nema pojma: Poketino ne zna da li je Totenhem poslao ponudu za Bejla!

Autor:

Sport

21.07.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da nije upoznat u to da li bi Garet Bejl mogao da se vrati u redove londonskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Velšanin je 2013. godine iz Spursa prešao u Real za tadašnji rekordan transfer od 100 miliona evra, a Zinedin Zidan je u nedelju objavio da ne računa na njega. Francuski stručnjak je tom prilikom nagovestio da ‚kraljevski klub‘ već pregovara sa nekim oko transfera, ali Bejlov menadžer Džonatan Baret nije želeo da otkrije više informacija, osim što je oštro osudio komentare trenera Madriđana.

Pojedini mediji preneli su da je Pari Sen Žermen zainteresovan za Bejla, a da zauzvrat nudi Nejmara, a pominje se da ga i Totenhem želi u svojim redovima. 


- Video sam šta pišu novinari, ali ne znam koji klub želi da ga dovede. Nemam nikakvu informaciju da li smo poslali ponudu, da li smo u pitanju mi ili neki drugi klub. To je posao uprave - rekao je Poketino.

Bejl je osvojio četiri Lige šampiona sa Realom, uz trofeje u La Ligi, Kupu kralja, Superkupu Španije, Superkupu Evrope i Svetskom klupskom prvenstvu. Tokom prošle sezone je odigrao 42 meča, na 21 je bio starter, ali je imao probleme sa povredom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading