Srpski klubovi saznali imena sudija za naredne evropske izazove!

Autor:

Sport

21.07.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudije sa istoka Evrope deliće pravdu Crvenoj zvezdi i Partizan u predstojećim utakmicama na međunarodnoj sceni, dok će Čukaričkom suditi Škotlanđanin, odlučila je UEFA.

RepublikaFoto: Starsport
Večiti derbi!

Poljski arbitar Pavel Gil će voditi na Marakani meč između Crvene zvezde i Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. On nije poznato lice crveno-belima, ali jeste komšijama sa druge strane Točiderskog brda.

Gil je dva puta sudio Partizanu i nije mu bio taličan. Delio je pravdu u Kijevu protiv Dinama, koji je srpski tim izgubio sa 4:1, dok je bio i glavni arbitar na meču Partizan – Asteras u Ligi Evrope 2014. godine, koji je završen rezultatom 0:0.

Ono gde je Poljak bio taličan je utakmica Srbija – Gruzija u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, koji su Orlovi dobili sa 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Partizan je za utakmicu sa Konahs Kijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobio za arbitra čoveka sa vrlo zanimljim prezimenom – Mihal Očenaš!

Slovački sudija spada u grupu mlađih delilaca pravde na međunarodnoj sceni, rođen je 1991. godine i ovo će mu biti tek treća utakmica u evropskim kvalifikacijama u karijeri.

RepublikaFoto: fkpartizan
Fudbaleri Partizana

Ekipa Čukaričkog će prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Moldea u Norveškoj, a za glavnog sudiju je određen Donald Robertson iz Škotske.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

I on ima vrlo malo iskustva kada su u pitanju utakmice evropskih kupova, do sada je uglavnom sudio utakmice mlađih reprezentativnih selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading