(VIDEO) Jović debitovao za Real!

Autor:

Sport

21.07.2019

07:05 >> 08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je posao pred Zinedinom Zidanom! Ako je suditi po prvim minutima u novoj sezoni... Istina, uvek može da se plasira ona dobro poznata o prvim mačićima, međutim Bajern noćas nije samo savladao Madriđane nego ih pošteno nadigrao. I veći posed i više udaraca ka golu i više opasnih akcija. Naposletku i dobro puna mreža Kraljevskog kluba: Bajern - Real 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Naš Luka Jović ušao je na početku druogog poluvremena i nije se baš proslavio na debiju. Značajno bolji utisak računajući debitante ostavio je Eden Azar, a daleko najbolji bio je mladi Brazilac Rodrigo, koji je dobru partiju krunisao i prelepim pogotkom u finišu utakmice. Bio je to počasni gol za Real. 

Ono što može da brine navijače madridskog velikana jeste činjenica da je Zidan počeo utakmicu praktično u najjačem sastavu, dok je Niko Kovač eksperimentisao sa mladim Arpom na krilu, pa Sančesom i Tolisoom u srcu veznog reda, sa Tomasom Milerom u samom špicu. Naravno, ovo je tek početak, međutim jasno je da će Realov remont potrajati i da ne treba očekivati da odmah sve legne na svoje.   

Bavarci su, s druge strane, dosta dobro odreagovali posle startnog poraza na Internacionalnom kupu šampiona od Arsenala. Pogotkom Tolisoa poveli su sa 1:0, što je bila kruna vrlo lepe akcije gotovo celog tima, da bi u nastavku susreta za samo dva minuta overili trijumf. Treba imati u vidu da je tada Zidan već izmenjao ceo tim.  

Za 2:0 pogodio je Robert Levandovski posle prelepog pasa Niklasa Zulea, a nedugo zatim i Serž Gnabri. Na 1:0, doduše, Karim Benzema imao je idealnu šansu, promašio je celu loptu. Da je tada pogodio možda bi se meč odvijao u drugom smeru.

Nemci su poslednjih desetak minuta odigrali s igračem manje jer je Sven Ulrajh, rezervni golman koji je ušao umesto Nojera, zaradio isključenje... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading