Superliga Srbije: Čuka nastavila sa dobrim igrama, pobedila i Voša!

Autor:

Sport

20.07.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Čukaričkog nastavila je i na domaćoj sceni u evropskom ritmu, posle dve ubedljive pobede nad jermenskim Banantsom.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

'Brđani'' su večeras na svom terenu savladali ekipu Napretka sa 1:0, a gol odluke postigao je Luka Stojanović u 42. minutu, na asistenciju Docića.

U 77. minutu Docić je isključen, ali njegovi saigrači uspeli su do kraja da zadrže vođstvo i osvoje prva trri boda u novoj superligaškoj sezoni.

Za to vreme u Bačkoj Palanci, Vojvodina je sa 3:1 savladala ekipu Mačve. Ključni čovek na terenu u Lalatovićevoj ekipi bio je nekadašnji napadač Mačve Bojan Matić, koji je svojim golovima u 50. i 51. minutu praktično rešio meč.

Nadu gostima vratio je Aleksandar Stevanović u 79. minutu, a trijumf Vojvodine potvrdio je Gemović u nadoknadi vremena - 3:1.
Uspešna na svom terenu bila je i ekipa Mladosti iz Lučana, koja je savladala Radnik iz Surdulice sa 2:1.

Gosti su vodili posle prvog poluvremena golom Danoskog iz 16. minuta, a preokret Lučancima doneli su Pavlović iz penala u 71. i Radivojević u 88. minutu meča.

Ranije tokom dana Spartak je posle preokreta savladao Rad sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading