Sunce ogrejalo i Split: Hajduk posle sramne eliminacije zaradio 9.000.000 evra!

Autor:

Sport

20.07.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malteška Gzira je u četvrtak žestoko obrukala Hajduk eliminisavši ga na startu kvalifikacija za LE. Ipak, samo dva dana kasnije stigla je i jedna lepa vest za Splićane i to ona finansijske prirode.

Torcida

Doskorašnji fudbaler Hajduka Filip Bradarić napustio je redove hrvatskog tima i postao novi član vicešampiona Francuke, Lila, pa će tako naredne sezone igrati Ligu šampiona. Hrvati su od tog posla zaradili 9.000.000 evra.

Njegova ekipa u četvrtak je porazom od 1:3 na "Poljudu" načinila veliko iznenađenje eliminacijom od Gzire sa Malte. Transfer Bradarića drugi je u istoriji "bilih" koji su pre dve godine prodali Evertonu Nikolu Vlašića za 11.000.000 evra.

Ono što je još zanimljivo u ovoj priči je da je Brdarić za Hajduk odigrao tek 25 utakmica, ali i to je bilo dovoljno da se istakne toliko da se francuski klub "otvori" i dboije njegov potpis.

Hrvatski mediji pišu da je Hajduk isprva odbio inicijalnu ponudu Lila za Brdarića u visini od 6.5 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading