Savin spisak za početak evropskog sna

Autor:

Sport

19.07.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana će naredne nedelje, suprotno brojnim prognozama, gostovati Konas Kiju.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Velšani su uspeli da iznenade Kilmarnok u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će "crno-beli" u svakom slučaju morati da budu obazrivi kako im se ne bi dogodio još jedan "Šamrok".

Prva utakmica je na programu narednog četvrtka od 19.30, a uprava Partizana poslala je UEFA spisak igrača na koje će Savo Milošević računati u ovoj rundi kvalifikacija.

Primetno je da se na njemu našao i Rikardo Gomeš kojeg najverovatnije očekuje transfer u Al Šaržu iz Dubaija što nije uvek praksa kada su u pitanju igrači koji su na rubu odlaska.

Počinje Linglong Superliga Srbije: Kladionice izbacile kvote za šampionski pehar i iznenadile sve ljubitelje fudbala u zemlji!

Evo i celog spiska:

Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Ognjen Ožegović, Umar Sadik, Rikardo Gomeš.

Nišlije pokazale zube: Dva puta vodili, na kraju remi sa Estoncima za kraj evropskog sna

Na B listi, na kojoj su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine i na koju klub može da upiše neograničen broj imena mladih igrača licencirani su: Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading