Lalatović vraća "lale" na evropski put

Autor:

Sport

19.07.2019

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine u subotu otvaraju novu sezonu Superlige Srbije utakmicom protiv Mačve, a trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da jedva čeka početak.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

- Moja velika želja je da sada kada sam se vratio u klub jeste da nastavim da beležimo uspehe i da igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, došao sam ovde pre 15, 20 dana, ekipu još pravimo, pojačanja dolaze u hodu, potrebno je vremena da bi se uigrali. Nema alibija, nikad ga nisam tražio, daćemo sve od sebe da budemo među prva četiri tima - rekao je Lalatović i dodao:

- Mačva je dobar tim i ima dobrog trenera, oni su rekli da im odgovara teren Bačke jer su prošle sezone dobili sa 1:0, ali mi nismo Bačka. Jeste da ne igramo na našem terenu, ali je bolje da igramo na dobrom terenu. A i Bačka Palanka nije daleko od naše baze.

Lalatović je istakao da mu se dopada sistem u kojem se dele bodovi.

- Ja lično volim više sistem kada se dele bodovi. Manje može ''svašta'' da se radi, a kada se podele bodovi onda bismo praktično igrali šest sedam mečeva bez značaja. Više volim taj sistem, nema opuštanja, ne volim kada se prvenstvo završi mesec dana pre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading