Kreće prodaja ulaznica za Javor i Helsinki!

Autor:

Sport

17.07.2019

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od petka, 19. jula, na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u prodaji će biti karte za utakmice sa Javorom i Helsinkijem.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 20. jula, počinju novu sezonu Superlige Srbije. Na svom terenu od 20 sati dočekaće ekipu Javora, a karte će se prodavati po cenama od 300 dinara za sever, 500 za istok i zapad i 1.000 za VIP zapad.

U sredu, 24. jula, izabranici Vladana Milojevića u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriće snage sa Helsinkijem. Zvezdaši će za severnu tribinu za ovu utakmicu morati da izdvoje 500 dinara, 1.000 za istočnu i zapadnu, a 2.000 za VIP zapad.

Blagajne će biti otvorene u petak od 10 do 18 sati, u subotu od 10 do početka susreta sa Javorom. U ponedeljak i utorak karte će biti u prodaji od 10 do 18, a u sredu od 10 do 20:45.

Od danas su na internetu, na sajtu www.iticket.rs u prodaji karte za susret sa Javorom, a u toku sutrašnjeg dana biće puštene i ulaznice za meč sa Helsinkijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading