Valverde sija zbog Grizmanovog dolaska u Barsu!

Autor:

Sport

17.07.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde prezadovoljan je što je klub sa Kamp Nou stadiona u letnjem prelaznom roku konačno uspeo da angažuje Antoana Grizmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Valverde mnogo očekuje od 28-godišnjeg reprezentativca Francuske koji se za 120 miliona evra iz Atletiko Madrida preselio u Kataloniju.

- Računamo na Grizmana jer je to mlad igrač sa mnogo iskustva. Mnogo očekujemo od njega. Antoan može da nam donese mnogo korisnih stvari na terenu. On ima veliko iskustvo igranja u Španiji što nije zanemarljiv podatak - rekao je Valverde i dodao:

- Grizman je vrlo brz, sposoban je da pronađe slobodne zone na terenu i u trenutku donese prednost svom timu. Znamo koliko vredi i šta može da uradi.

Šampion Španije je pre Grizmana angažovao Frenkija de Jonga iz Ajaksa za 75 miliona, golmana Neta iz Valensije za 26 miliona i Brazilca Emersona iz Atletiko Mineira za 12 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading