Srbija bila prikovana za TV i Zvezdin meč u kvalifikacijama za LŠ

Autor:

Sport

17.07.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve (2:1) je bio najgledanija emisija na svim televizijama tokom utorka.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Ovosezonska premijera na stadionu "Rajko Mitić" privukla je veliki broj zvezdaša, a pored dobre posete i činjenice da je utakmicu sa tribina pratila 23. 571 osoba, pažnju je privukla i među televizijskim gledaocima.

Duel šampiona Srbije i Litvanije je kraj malih ekrana gledalo 1.750.000 ljudi čime je iza sebe po gledanosti ostavio sve emisije emitovane tog dana, od kojih su neke sa dugom tradicijom i veoma velikom gledanošću.

Fenomenalne brojke po pitanju gledanosti samo su se nadovezale na one ostvarene nedelju dana ranije u Litvaniji kad je utakmca crveno-belih takođe bila najgledanija.

Izabranici trenea Vladana Milojevića se ovog leta bore za treću uzastopnu evropsku jesen, a sledeći korak će napraviti za šest dana protiv Helsinkija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading