Rajola govorio o Pogbi i De Lihtu!

Autor:

Sport

17.07.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski menadžer Mino Rajola govorio je o sudbini igrača koje zastupa njegova agencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mino Rajola

Rajola se oglasio nakon transfera supertalentovanog štopera Matajsa de Lihta, koji je prešao u Juventus u transferu vrednom 75 miliona evra.

Menadžer se novinarima obratio ispred medicinskog centra Juventusa dok se u to vreme De Liht spremao da obavi svoja medicinska testiranja.

Pre svega se osvrnuo na Holanđaninov transfer iz Ajaksa u Juventus i rekao da je Italija prava sredina za štopera, i da je ovo korak dalje u njegovoj karijeri.

- Važno je za defanzivca da dođe u Italiju, ovde će naučiti da postane najbolji na svetu. Ovo je važan korak unapred u njegovoj karijeri. On je definitivno najbolji mladi defanzivac, a ovaj epitet mora da opravda sada u Juventusu - rekao je Rajola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Bilo je reči i o saigračima i velikim imenima sa kojima će De Liht igrati u Torinu, kao i o spekulacijama da je upravo Ronaldo bio ključan za transfer.

- Uvek je dobro igrati pored velikih šampiona poput Bonućija ili Ronalda, od njih može mnogo da se nauči. Ako me pitate da li ga je Ronaldo ubedio da dođe ovde, to već morate da pitate Matijsa, ja to ne znam - naveo je Rajola.

Na kraju se Rajola osvrnuo i na neke druge igrače koje zastupa, a pre svega na Pola Pogbu čija je sudbina u Junajtedu upitna, kao i Moasa Kena koji je na izlaznim vratima Juventusa.

 - Što se tiče ostalih mojih igrača, niko me ništa nije pitao za njih, to su samo nagađanja. Živim život od danas do sutra i videćemo šta će biti. Što se tiče Kena on je na istom nivou kao De Liht, veliki je šampion i videćemo kakva će njegova sudbina biti u budućnosti - zaključio je Rajola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading