Gobeljić se uplakan izvinjavao: Slavickas operisan hitno u Beogradu, noga mu pukla na dva mesta!

Autor:

Sport

17.07.2019

08:55 >> 09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Suduve po zlu će pamtiti gostovanje Zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a poraz i eliminacija nisu razlog tome, već teška povreda Vaidasa Slavickasa kome je Marko Gobeljić polomio nogu. Brutalno je Zvezdin defanzivac uklizao igraču Suduve, pokosio ga i na duže vreme odvojio od fudbala, za šok na terenu među igračima i na tribinama.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Dan kasnije, litvanski klub je saopštio da je povreda teža nego što se mislilo u prvi mah - Slavickas je doživeo dvostruki prelom potkolenice!

- Kasno uveče, fudbaleri Suduve su pognutih glava napustili teren, razmišljajući ne samo o eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu šampiona i predstojećem učešću u Ligi Evrope (kvalifikacije), već i sa optimističnim mislima posle povrede defanzivca Vaidasa Slavickasa. Ipak, malo je optimizma u taboru Suduve dan kasnije - najavljene su loše vesti.

- Operacija će biti obavljena u Beogradu, a vreme oporavka je u ovom trenutku teško odrediti. Ipak, sigurno neće igrati u bliskoj budućnosti - rečeno je iz Suduve.

Slavickas je u 60. minutu bio na meti Gobeljića koji je za krajnje neoprezan start dobio direktan crveni karton.

Litvanci su otkrili da je Gobeljić odmah posle utakmice ušao u svlačionicu Suduve i uplakan se izvinjavao zbog starta koji je počinio.

Trener Zvezde Milojević je nakon meča rekao da je Gobeljić bio u stanju rastrojstva zbog čega nije ni izlazio pred medije, pa je u njegovo ime o čitavoj situaciji pričao Branko Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading