Vujadin dao gol i već dobio nadimak u novom klubu!

Autor:

Sport

17.07.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić je već na debiju postigao pogodak za APOEL! Bivši kapiten Crvene zvezde lepo se snašao u novom klubu, jer je već na debiju postigao gol protiv Dokse Katokopijas.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić!

Posle vođstva protivnika, Savić je izjednačio, da bi konačni rezultat postavio Roman Bezjak, slovenački fudbaler koji je nekada igrao za Ludogorec.

- Srećan sam zbog prvog meča i gola, nadam se da ću nastaviti ovako, trebaju mi samo utakmice i doći ću do top forme - rekao je Savić, kome je u prolazu neko od novih saigrača već dobacio "Komandante", na šta se Vujadin nasmejao, pa je izgubio koncentraciju za sledeće pitanje.

- Imao sam samo jedan trening i meč, ali su svi super prema meni, od početka, i saigrači i treneri, šef stručnog štaba je odličan, nadam se da ću se brzo uklopiti.

Neće Vujadin imati mnogo problema, tu su još Uroš Matić, Andrija Pavlović, Dragan Mihajlović, ali i Slovenci Vid Belec i Roman Bezjak.

Inače, na evropskoj utakmici protiv Suduve, navijači Crvene zvezde velikim transparentom su se oprostili od Vujadina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading