BRUTALNA ČUKA U JERMENIJI: "Petarda" ali i podatak koji ohrabruje sve ljubitelje fudbala

Autor:

Sport

16.07.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su ekipu Banantsa u Jermeniji sa ubedljivih 5:0 i tako na dominantan način došli do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: FK Čukarički
FK Čukarički

Ekipa Aleksandra Veselinovića očitala je još jednu lekciju nedoraslom rivalu samo što su ovoga puta bili mnogo brutalniji. Čukarički je u Jermeniji brojao do pet.

Srpski predstavnik je na teren izašao sa 11 igrača iz naše države i tako pokazao da je prava fabrika talenata. Ponovo su briljirali Luka Stojanović i Slobodan Tedić. Prvi je već u šestom minutu načeo protivnika i pokazao Jermenima da nemaju čemu da se nadaju.

Mladi napadač nastavio je odličnu seriju, pa je posle dva gola u Beogradu ponovo pogodio u 31. minutu na gostovanju i tako samo doveo u pitanje konačan rezulat. U nastavku ponovo je viđena dominacija srpskog predstavnika pa su mrežu pogađali redom Luka Luković u 49. te Veljko Birmančević i ponovo Stojanović (penal) u 71. i 75. minutu meča.

Čukarički je tako zakazao duel sa nekadašnjim klubom Ole Gurana Solskjera, norveškim Moldeom, koji neće imati težak zadatak da odbrani 7:1 protiv Rejkjavika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading