Kao na traci: VOJVODINA DOBIJA ČETVRTOG PREDSEDNIKA ZA GODINU!

Sport

08.09.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Mijić, član šampionske generacije "stare dame" iz 1989. godine, podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika Vojvodine, na koje je došao u decembru prošle godine nakon odlaska Vojislava Gajića.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
FK Vojvodina upada iz jedne krize u drugu

Ipak, na narednoj sednici Izborne skupštine FK Vojvodina razmatreće se i ostavke predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, kao i čitavog Upravnog odbora kluba iz Novog Sada.

- Povodom dešavanja u klubu i oko njega u prethodnom periodu, podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina. Sportski pozdrav - naveo je u ostavci Dušan Mijić prenosi novosadski "Dnevnik".

To znači da će tačka o usvajanju njegove ostavke biti dodata na dnevni red, a videćemo i da li će već večeras Vojvodina dobiti i novog predsednika Upravnog odbora.

Ovo će biti čak četvrti predsednik u FK Vojvodina za poslednjih 12 meseci, pošto je u septembru prošle godine ostavku podneo Zoran Šćepanović, zatim je posle njega stigao Vojislav Gajić i sponzorski pul na čelu sa Dragoslavom Zbiljićem, i za kraj pomenuti Dušan Mijić.

On se u klubu zadržao tek negde oko devet meseci, a odlučio je da podnese ostavku na mesto predsednika nakon poslednjeg prvenstvenog poraza od Spartaka u Novom Sadu (0:5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading