Problemi za Milojevića pred Suduvu

Autor:

Sport

16.07.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.45 igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve. Ipak, svoj zvanični debi u crveno-belom dresu još uvek neće upisati Portugalac Tomane.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Napadač koji je ovog leta stigao na "Marakanu" neće upisati svoje prve minute na u novom klubu jer je zadobio lakšu povredu na susretu sa Zvezdarom. Takođe, pored njega isti problem ima i španski vezista Hose Kanjas.

Veliko je pitanje hoće li Vladan Milojević moći da računa na njega u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (naravno ako pre toga izbaci Suduvu)... Portugalac će biti podvrgnut učestalim terpaijama, pa se u Ljutice Bogdana nadaju najboljem. Posebno što forma Boaćija ne obeaćava, a status Milana Pavkova je nedefinisan.

Ovog leta kao da vlada epidemija povreda prednjih loži u Zvezdinom taboru. Zbog identičnog problema veći deo priprema je propustio štoper Radovan Pankov. Oporavio se, pa bi trebalo da zauzme mesto u prvom kolu Superlige protiv Javora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading