Kokeza i čelnici FSS u Zaječaru: Niče novi stadion - Investicija 17 miliona evra

Autor:

Sport

15.07.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Vranja i Leskovca, gradova koji će dobiti nove stadione od kapitalne važnosti za srpski sport i fudbal.

RepublikaFoto: Promo foto
Slaviša Kokeza u Zaječaru

Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, predsednik Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, prvi čovek FSRIS Novica Tončev i generalni sekretar Jovan Šurbatović boravili su u Zaječaru gde su ih primili gradonačelnik Boško Ničić, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković, predstavnik GFS Zaječar Milorad Vučković i predstavnici FK Timok 1919.

Novi grad, novi stadion po standardima UEFA kapaciteta 8.168 mesta i invensticija od 17 miliona evra, biće moguć zahvaljujući Vladi Srbije, lokalnoj samoupravi i Fudbalskom savezu .

Takođe je vrlo važno napomenuti da će grad učiniti maksimalan napor kako bi Timok što pre dobio status srpskoligaša koji je od FS Srbije prilikom posete dobio jednokratnu finansijsku pomoć uz obećanje da će u oktobru, klubovi iz Zaječara dobiti fudbalsku opremu - rekvizite, kako bi se ova sredina na još bolji način fudbalski razvijala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading