Dama predstavila Ramzija: Spreman za pisanje istorije

Autor:

Sport

15.07.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velški fudbaler Aron Ramzi predstavljen je kao novo pojačanje Juventusa, a na konferenciji za medije istakao je da oseća veliki ponos što je postao član tako velikog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aron Remzi

Ramzi je u Torino stigao kao slobodan agent, pošto mu je ugovor sa Arsenalom istekao na kraju prošle sezone.

- Imao sam i druge ponude, ali kad sam čuo da me želi Juventus, nije bilo opcije da to odbijem. Veliki je klub, jedan od najvećih na svetu, i šansa da budem ovde je ostvarenje sna. Naravno, sve ovo je i veliki izazov za mene, druga zemlja, kultura, biće mi potrebno malo vremena, ali verujem da ću biti uspešan. Želim da budem deo tima koji će pisati nove stranice istorije - izjavio je 28-godišnji vezista.

Velški reprezentativac zadužio je dres sa brojem 8, koji je svojevremeno Klaudio Markizio.

- Nosio sam to i u Arsenalu, a ovde je bio slobodan. Znam da je Markizio ostavio veliki trag ovde, bio je fantastičan igrač i ponosan sam što ću nositi njegov broj.

Na pitanje novinara na koji način može da doprinese igri Juventusa, Ramzi je odgovorio:

- Želim da utičem na igru sve vreme, kroz asistencije ili golove, svejedno. U fudbalu su pobede najvažnije, a meni je cilj da timu pomognem da to ostvaruje. Radujem se izazovima.

Sjajni fudbaler u Juveu će sarađivati sa Mauricijom Sarijem, kojeg poznaje iz Premijer lige, pošto je Sari vodio Čelsi prošle sezone.

- Video sam kakav stil igre želi. Sari voli da njegov tim igra fudbal, a ta filosofija meni savršeno odgovara. Verujem da ću se prilagoditi na to brzo. Mogu da igram gde god u sredini, ali se najbolje osećam kad sam "box-to-box", kad mogu da učestvujem i u odbrani i u napadu - zaključio je Ramzi.

Ramzi, koji je u Arsenalu igrao od 2008. godine, šesto je pojačanje Stare dame ovog leta. Pre njega stigli su Adrijen Rabio, Merih Demirel, Luka Pelegrini, Kristijan Romero i Đanluiđi Bufon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading