Od srčanog udara do nastavka fudbalske karijere!

Autor:

Sport

15.07.2019

13:12 >> 13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni španski golman Iker Kasiljas, koji je početkom maja na treningu doživeo srčani udar, neće u potpunosti napustiti fudbal pošto je zvanično postao član stručnog štaba Porta, kluba u kojem je igrao od 2015. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Iz tabora "Zmajeva" objavili su da će Iker biti konekcija između igrača, trenera i menadžemnta, a 38-godišnji Španac istakao je da se raduje novoj ulozi.

- Kad se dogodilo to što se dogodilo, razgovarao sam sa trenerom i rekao mi je da želi da ostanem uz tim, blizu igrača, naročito mlađih. Radiću nešto drugačije u odnosu na ono do sad, pokušaću da stvorim jaku vezu između igrača i kluba. Mislim da možemo da imamo sjajnu sezonu -  kazao je Kasiljas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Čuveni golman je od dolaska u Porto 156 puta stajao među stativama. Pre toga je celu karijeru proveo u madridskom Realu za koji je tokom 16 sezona odigrao 725 mečeva.

Selekciju Španije kao kapiten 2010. godine predvodio do svetske titule, a 2008. i 2012. do naslova evropskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading