KLOP RAZOČARAO BRAZILCA: Kutinjo ne igra u derbiju protiv Sitija

Autor:

Sport

08.09.2017

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da Filipe Kutinjo neće biti u timu za predstojeći meč 4. kola Premijer lige protiv Mančester sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kutinjo neće igrati protiv Sitija

Kutinjo je želeo u prelaznom roku da pojača Barselonu, ali mu želja nije ispunjena. On je igrao za Brazil u kvalifikacijama za SP.

- Imali smo dobar razgovor. Bio je dobro raspoložen i još bolje je trenirao. Ali, morao sam da donesem odluku. U naredne tri nedelje imaćemo sedam utakmica, tako da neće biti puno vremena za trening.  Pre nego što je otišao za Brazil, on nije trenirao oko tri nedelje. To znači da ga moramo pripremiti za nastavak sezone, što je prilično teško s našim rasporedom. Zato sam odlučio da ga izostavim iz ekipe za Siti. Mogao je da igra 15 ili 20 minuta, ali mislim da to nema nikakvog smisla. I on se složio s tim - rekao je Klop.

Liverpul će u subotu na svom terenu dočekati Mančester siti.

- Siti je izuzetno snažan i ne smemo da im dopustimo da rade ono što oni žele. Obe ekipe su jake u kontranapadima. Biće stvarno zanimljiva utakmica i stvarno uživam u njenoj pripremi - rekao je Klop.

Liverpul je drugi na tabeli sa 7 bodova, koliko ima i Siti na četvrtom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading