ĐUKIĆ O OŽEGOVIĆU: U Partizanu imamo 3 crnca, muslimana, zašto ne i ZVEZDAŠA!

Autor:

Sport

08.09.2017

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da očekuje težak meč protiv Mladosti iz Lučana u 8. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić je blistao na konferenciji za novinare

- Svaka pobeda je veoma bitna, počinje težak ciklus i veoma je bitno pobedjivati. Mladost je teška i tvrda ekipa, biće teško ali se nadam da ćemo ući ozbiljno u taj meč - rekao je Đukić.

Pošto se utakmica igra u subotu od 21 sat, predstavnike medija je zanimalo da li trener Partizana može da obeća, na primer navijaču iz Šapca koji mora kasno da se vrati kući posle utakmice, dobru partiju i pobedu.

 - Da ga zovnem da prespava kod mene. Trudićemo se da ode zadovoljan kući, trudićemo se da Partizan odigra dobru utakmicu i zadovolji navijače. Zadovoljan sam ekipom koju smo formirali, brzo će se uhodati u sistem i brzo će nam doneti rezultate.


Đukić kaže da je Zoran Tošić spreman za duel sa Lučancima.

- Tošić je spreman da igra. Juče smo svi bili oduševljeni njim, jer vidite ozbiljnog igrača i dečka koji je za primer. Izrastao je u vrhunskog igrača i zaista je primer svima u svlačionici. On je veliko pojačanje za nas. Nemanja Antonov je ozbiljan igrač. Stručni štab ima slatke muke, imamo tri ozbiljna igrača na toj poziciji. To nam daje opciju i da odmaramo, rotiramo igrače, biramo rešenja... Sve tri opcije su u igri - rekao je trener Partizana.

On je prokomentarisao i dolazak Ognjena Ožegovića, koji je nekada igrao za Zvezdu.

- Mi u ekipi imamo tri crnca, jednog muslimana, zašto ne bi mogao neko ko je nekad bio u Zvezdi? I Zvezda ima igrače koji su bili u Partizanu. Ovo je 21. vek i ne vidim nikakav problem. To su normalne stvari u normalnom svetu. Ožegović je dete koje hoće da se dokaže ovde i mi ćemo mu dati šansu. Ima podršku svih, želimo da postane ozbiljan igrač. On nema potrebe za frkom, za tenzijom, skidam svu tenziju sa njega - rekao je Đukić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading