Nastavak sapunice: Ikardi zapretio Interu!

Autor:

Sport

14.07.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Inter „sporazumno“ dogovorio s Maurom Ikardijem da Argentinac ne putuje sa ekipom u Kinu na veliku azijsku turneju, ujedno i pripreme za novu sezonu očigledno je bila šarena laža kluba kako bi se sačuvao mir u kući. Italijanska štampa provalila je nameru "Nerozura" i ovog jutra Italijom bruji kako je Argentinac napravio haos pošto je saznao da je Konte odlučio da ga ne vodi na Daleki istok.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Prema izveštajima medija sa "Čizme" Argentinac je zapretio klupskim čelnicima da će ostati u klubu do kraja ugovora 2021. godine i da je spreman da ne odigra ni jedan meč, ali da uzme novac koji mu po ugovornoj obavezi pripada.
 - Ostaću ovde još dve godine, uzeću platu i ne mrdam nigde - navodno je uzviknuo Ikardi, a potpisnik ove izjave je list Republika.

Ikardi u zagrljaju supruge Vande i dece

Podsetimo, Inter se juče oglasio putem društvenih mreža i objavio da Ikardi neće putovati s ekipom za Kinu, te da ga je Antonio Konte poslao kući s trening kampa u Luganu.

Direktor "Nerozura" Bepe Marota nedavno je izjavio da Ikardi, kao i Radža Najngolan nisu u planovima sportskog sektora za novu sezonu i da imaju slobodu da idu. Ražalovani kapiten Intera sedmicama unazad dovodi se u vezu s Napolijem, Juventusom i madridskim Atletikom, ali zasad nema konkretnih ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading