Teo je izabrao Virtus, ali Zvezda ima još dve mete za poziciju plejmejkera!

Autor:

Sport

13.07.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški Klub Crvena zvezda neće uspeti da ovog leta angažuje Miloša Teodosića. Nadali su se navijači crveno-belih da bi reprezentativac Srbije mogao da dođe u Beograd, ali je on odlučio da pojača Virtus iz Bolonje. Međutim, ekipa sa Malog Kalemegdana okreće se drugim opcijama...

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Zvezde

Šampion ABA lige ostao je kratkih rukava kada je u pitanju dolazak Tedosića u crveno-beli tabor, ali to ne znači da drugi Srbin neće stići na njegovo mesto.

Zvezda je ozbiljno zainteresovana za Stefana Jovića i njegovog imenjaka Markovića. Dvojica košarkaša trenutno su bez ugovora, a crveno-beli imaju ideju da angažuju jednog od njih dvojice kako bi popunili upražnjeno mesto plejmejkera.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Stefan Jović

Jović je prethodnu sezonu proveo u Bajernu iz Minhena, a pominjao se odlazak u ekipu Hjustona. Međutim, to je za sada nerealna opcija, a u Zvezdi ga vide kao idealno rešenje jer je već igrao u crveno-belom zajedno sa povratnicima Ognjenom Kuzmićem i Čarlsom Dženkinsom.

Stefan Marković

Marković se za sada pominje kao rezervna opcija, ali nija tajna da se njegovo ime dovodi u vezu sa Zvezdom još od kako su crveno-beli osvojili ABA ligu. Još uvek nije poznata čitava situacija oko verovatno i poslednjeg pojačanja ekipe sa Malog Kalemegdana, ali bi ona uskoro mogla da se razjasni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading