"Đavoli" krenuli u lov na Srbe od 130 miliona!

Autor:

Sport

12.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted očajnički pokušava da se vrati na staze stare slave, a na tom putu potrebni su im Srbi! Izbor "crvenih đavola" pao je na Sergeja Milinković-Savića (24) i Nikolu Milenkovića (21), za koje su spremni da izdvoje neverovatnih 130.000.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković

Naime, čeka se da Pol Pogba napusti klub i preseli se u Real Madrid ili Juventus, a s tim parama Ole Gunar Solskjer doveo bi vezistu Lacija za kojeg su voljni da plate nebesko-plavima čak 80 miliona evra.

Srpski reprezentativac koji je prošle sezone izglasan za najboljeg igrača sredine terena u Seriji A viđen je kao novi kreator igre slavnog kluba s Old Traforda, a zaigrao bi u tandemu sa zemljakom Nemanjom Matićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Kada je reč o Milenkoviću, Mančester, prema pisanju italijanskih medija, već je uputio Fjorentini ponudu koja je odbijena. Navodno, ponudili su 40 miliona evra u zamenu za slobodu fantastičnog defanzivca, ali je "viola" to glatko odbila uz jasnu poruku da moraju da pojačaju sumu bar za 10 miliona. Tek onda može da dođe do pregovora o tome da stub odbrane "orlova" i "ljubičastih" napusti Firencu i pojača zadnju liniju Mančester junajteda.

"Đavoli" se trenutno nalaze na turneji po Australiji i odatle pokušavaju da realizuju dva kapitalna pojačanja, ali je jasno da imaju dovoljno vremena da projekat "lov na Srbe" finiširaju i kada se vrate na Stari kontinent jer letnji prelazni rok traje do kraja avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading