Tadić već razmišlja kao trener

Autor:

Sport

11.07.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Tadić je produžio ugovor sa Ajaksom do 2026. Tačnije 2023. će se oprostiti od aktivnog igranja, a onda nastaviti da radi kao trener u najčuvenijoj školi fudbala u Evropi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Medije je zanimalo šta misli o novoj sezoni i šta će se desiti oko kapitena Matijsa De Lihta koga navodno korak deli od Juventusa.

- Da li sam razgovarao sa De Lihtom oko problema koje ima sa transferom. Ne, dok god je igrač Ajaksa, on će dati sve za klub. Voleo bih, jasno, da ostane. Ako ode, mnogo će nam nedostajati, to nije tajna, baš kao i Frenki De Jong - kaže Srbin.

De Liht je postigao dogovor sa Juventusom, ali klubovi ne uspevaju da nađu zajednički jezik, Italijani su ponudili premalo novca, oko 50 miliona, a nisu želeli da uključe Kina u posao, bez klauzule o otkupu ugovora.


Ipak, iz Italije stižu informacije da se "Bjankonerima" žuri i da su pojačali ponudu na 75 miliona sa bonusima, kako bi već sledeće nedelje predstavili De Lihta i on sa ekipom krenuo na turneju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading