Novi rekord za pojačanje u gradu prvaka Evrope!

Autor:

Sport

10.07.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima britanskih medija, Everton je klub koji je izrazio želju da angažuje Nikolasa Pepea, reprezentativca Obale Slonovače. I ne samo da ga angažuje već i da ga učini rekorderom, najskjupljim pojačanjem u istoriji "Karamela", tako što će platiti obeštećenje od 58.500.000 funti, odnosno 65.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolas Pepe

Predsednik Lila Đerar Lopez otkrio je nedavno da su postojali kontakti sa Liverpulom, ali su sa Enfilda ekspresno demantovali tu vest. Sada izgleda da veliki rival "crvenih" iz Mersisajda pokušava da dovede krilnog napadača koji se trenutno nalazi na Kupu Afrike sa nacionalnim timom i očekuje ga četvrtfinale ovih dana.

Pepe iza sebe ima strašnu sezonu u Ligi 1 u kojoj je bio drugi najbolji strelac sa 22 gola iza Kilijana Mbapea, a njegov Lil završio je sezonu na drugom mestu iza neprikosnovenog Pari Sen Žermena.

 

Trener Evertona Marko Silva želi napadača koji igra levom nogom, ali po desnoj strani, a Pepe trenutno nije jedini kandidat koji se razmatra na Gudisonu, mada je najpoželjniji.

Karamele i njihov gazda Moširi bi radije da ulože pare u mlađeg, eksplozivnijeg i uspeha željnog fudbalera, a boljeg kandidata od Pepea teško da mogu da nađu. Zato bi vrlo lako moglo da se desi da po završetku Kupa Afrike, Gilfi Sigurdson ode u zaborav, a Nikola Pepe preuzme od njega laskavu titulu najskuplje "Karamele" u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading