Brat poznatog srpskog voditelja novi trener Dinama iz Vranja!

Autor:

Sport

10.07.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo iz Vranja je dobio novog trenera - u pitanju je Uroš Kalinić, brat poznatog srpskog voditelja Milana Kalinića!

RepublikaFoto: youtube.com/ TV INFO PULS
Uroš Kalinić

Kalinić je prethodnu sezonu proveo na klupi OFK Beograda i osvojio je Kup Beograda , a vodio je tokom karijere i Dorćol i Grafičar. Na klupi Vranjanaca će zameniti Dragana Recka Antića koji ima zabranu obavljanja funkcija u fudbalu do jeseni 2020. godine.

- Izabrali smo mladog trenera, željnog rada i spremnog da svo znanje uloži zarad napretka kolektiva. Pred Urošem Kalinićem je lepa budućnost, sa mnogo strana dobili smo niz pozitivnih informacija. Pred novim šefom struke nije mali izazov, Prva liga je ozbiljan rang za fudbalere i trenere, istovremeno i idealan poligon za afirmaciju, takođe i promociju, kako ličnu, tako i klupsku- rekao je Antić za Sportski žurnal i dodao:

- Bili smo samo jedno leto u društvu večitih rivala, Vojvodine, Radničkog, Spartaka, Čukaričkog... Bićemo opet, uskoro! Igraćemo uvek u Vranju pred najmanje dve, tri hiljade gledalaca, novi šef struke imaće, kao i saradnici i fudbaleri, jak vetar u leđa. Na njima je samo da rade i strpljivo čekaju borbu za bodove - zaključio je popularni Recko.

Podsetimo, Dinamo će ove sezone igrati Prvu ligu Srbije nakon što su u baražu ispali od Inđije (3:0, 0:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading