Poznate cene ulaznica za revanš između Zvezde i Suduve!

Autor:

Sport

10.07.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u utorak 16. jula od 20:45 časova odigrati prvu evropsku utakmicu ove sezone na svom stadionu, a u pitanju je revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Suduve!

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Stadion Rajko Mitić

Crveno-beli su u utorak u Marijanpolju odigrali 0:0, a već dan kasnije pustili su u javnost informaciju o ceni ulaznica za revanš.

Za mesto na severnoj ili južnoj tribini zvezdaši će morati da izdvoje 500 dinara, dok su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu duplo skuplje. Cena karte za VIP zapad je 2000, a VIP 1 i VIP 2 3000 dinara. Zainteresovani da duel gledaju iz VIP galerije će morati da izdvoje 4000 dinara.

- Blagajne stadiona će radnim danom biti otvorene od 10 do 18 časova, dok će u subotu prodaja karata trajati od 11 do 16 časova. Blagajne će u nedelju biti zatvorene, a na dan utakmice će raditi od 10 časova do prvog sudijskog zvižduka - stoji u saopštenju crveno-belih.

Inače, blagajna će početi sa radom u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading