Jovičić i Gobeljić jednoglasni: Morali smo bolje...

Autor:

Sport

09.07.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nemaju mnogo čime da budu zadovoljni posle prvog meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve koji je završen rezultatom 0:0. Imali su šanse, napadali su, ali kao da je falilo uigranosti u timu Vladana Milojevića, toga su svesni i igrači...

RepublikaFoto: Republika.rs
Branko Jovičić

- Imali smo svoje šanse, imali su  i oni, morali smo mnogo bolje da reagujemo u tim šansama. U svakom kolu ima dva meča, sada igramo na našem stadionu, razmotrićemo gde smo grešili i pokušati da ispravimo u revanšu i siguran sam da možemo do pobede- rekao je Branko Jovičić.

Marko Gobeljić je više puta apostrofirao kako ekipa nije bila na svom nivu, ali fudbaleri Zvezde sve nade polažu u meč na "Marakani" gde, kako su rekli ne smeju dozvoliti kiks.

- Znali smo šta nas očekuje, ekipa Suduve, pogotovo na svom terenu igra tvrdo, znali smo da nas očekuje ovakav tempo. Mislim da nismo odigrali kako treba. Imali smo šanse i u prvom i u drugom poluvremenu, nemmao čime da budemo zadovoljni. Ovo je tek prvo kolo, moramo da analiziramo utakmicu i da se što bolje pripremimo za revanš- rekao je Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading