Krunić iz Foče stigao do Milana!

Autor:

Sport

10.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foču i Milan deli 1.100 kilometara kopna, a Rade Krunić (25) uspeo je da ih spoji jednim potpisom. Do pre četiri sezone bio je vezista Donjeg Srema, a onda ga je put preko Verone, Borca iz Čačka i Empolija doveo na San siro, gde će od jeseni braniti boje sedmostrukog prvaka Evrope.

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan
Krunić i Maldini

Igrom sudbine, prvog Srbina u istoriji roso-nera doveo je Hrvat Zvonimir Boban, i to za osam miliona evra, a Kruniću je dao da potpiše petogodišnji ugovor sa platom od 1,2 miliona evra po sezoni.

KAKINIM STOPAMA

Zbog toga, ali i činjenice da mu je dobrodošlicu u klub iz Grada mode poželeo legendarni Paolo Maldini, sada tehnički direktor Milana, Rade nije mogao da sakrije osmeh.

- Sanjao sam o ovom klubu, o ovom dresu već neko vreme. Sada se moj san ostvario. Kad god sam igrao na San siru, osećao sam se posebno. Brazilac Kaka je bio moj idol kada sam odrastao - poručio je Krunić, koji se u klupskom muzeju slikao upravo pored slike svog uzora, ali i Andreja Ševčenka, Klarensa Sedorfa i drugih legendi kluba.

DOBIO NADIMAK

Kolike nade roso-neri polažu u Srbina, potvrdili su na promociji. Kruniću u čast napravljen je poseban video kojim je predstavljen navijačima, a uz dobrodošlicu su mu već dodelili i nadimak.

- Znamo da znate, ali ipak želimo da znate. Dobro došao, Dera - poručio je gigant na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading