Potencijalni Zvezdin rival brutalan na startu kvalifikacija!

Autor:

Sport

09.07.2019

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finski šampion Helsinki ubedljivo je slavio kod kuće protiv predstavnika Farskih Ostrva HB Toršavna 3:0. Finci su ovim rezultatom praktično osigurali plasman u drugo kolo, gde ih očekuje pobednik dvomeča između Suduve i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Helsinki čeka Zvezdu pošto je opravdao ulogu favorita protiv nejakih Farana. Vodeći gol postigao je Lapalainen u 21. minutu. Situacija na terenu se nije promenila ni u 31. minutu kada je nigerijski internacionalac Obilor dobio drugi žuti karton i morao ranije da ode u svlačionicu. Do poluvremena O'Šonesi je duplirao prednost golom u 42. minutu. Konačnih 3:0 postavio je u 66. minutu drugim golom Lapalainena.

Veliki korak ka drugoj kvalifikacionoj rundi napravio je šampion Severne Makedonije Škendija, koja je na gostovanju estonskom Kalju slavila minimalnim rezultatom. Strelac jedinog gola bio je Agim Ibraimi iz penala u 81. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading