"SVECI" PRECRTALI ĐAVOLA NEJMARA!

Autor:

Sport

10.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob na relaciji Pari Sen Žermen - Nejmar dostigao je tačku ključanja i čeka se eksplozija i rastanak ljubavi, koja je pred dve godine plaćena rekordnih i paprenih 222 miliona evra.

Nejmar

Krivac? "Sveci" ukazuju prstom na bahatog Brazilca, koji uprkos godišnjoj plati od 37 miliona evra odbija poslušnost, dok, s druge strane, njegov tim predvođen ocem Nejmarom dos Santosom tvrdi suprotno.

ARAPI BESNI

Poslednja svađa u nizu ovog leta dogodila se u ponedeljak 8. jula, kada je bila zakazana prozivka trenera Tomasa Tuhela. Gotovo svi igrači PSŽ su se uredno odazvali, ali prve zvezde Nejmara nije bilo. Ostao je u Brazilu, što je razbesnelo prebogate arapske vlasnike Parižana i novog-starog sportskog direktora Leonarda.

- Nejmar se nije pojavio na početku priprema u dogovoreno vreme i može da ide iz Pari Sen Žermena. Ali samo ukoliko dođe ponuda koja zadovoljava i njega i nas. Pošto nije dobio dozvolu kluba da dođe kasnije, biće kažnjen - poručio je Leonardo za Le Parisijen.

A onda je bivši as Milana iskusno udario u sujetu svog zemljaka.

- Priča se da Nejmara hoće Barselona, Real. Mi nijednu konkretnu ponudu za njega nismo dobili, tako da vam je sve jasno - pravo u metu gađao je Leonardo.

TATA BRANI SINA

Ekspresno je usledio odgovor Nejmara, ali nije on bio taj koji je replicirao, već je pustio svom ocu, ujedno i menadžeru, da odbrusi Parižanima.

- Znali su da neće doći na prozivku. Imali smo komercijalne i administrativne obaveze. Kompanija "Nejmar" izvršava ove obaveze već pet godina i to je uobičajeno. To je obaveza, a čak je i Pari Sen Žermen učestvovao u tim poslovima posredstvom predsednika Nasera al Kelaifija. Zato ne razumem razlog za ljutnju i halabuku. Ljut sam, pošto je Pariz znao kakve su nam obaveze. Moj sin treba da učestvuje i na događajima koje organizuje "Red Bul" u Brazilu 12. i 13. jula, tako da nije ni planirano da se pojavi u Francuskoj u narednih nedelju i po dana - rekao je Nejmar senior za brazilski Foks.

U Španiji i Francuskoj uveliko se priča i piše o tome da je Nejmaru ne pada na pamet da se vraća u PSŽ i da je dogovorio sve oko povratka u Barselonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Razbijen brazilski klan

U slučaju da se Nejmar ne vrati u Pari Sen Žermen, mediji u Francuskoj pišu da će to biti kraj njegovog klana. Prethodno je klan napustio Dani Alves, kom je istekao ugovor, pa će još jedan Brazilac, Markinjos, ostati usamljen. Navodno, Nejmar je sa zemljacima imao klan koji je bio glavni u svlačionici, pa će sada laknuti mnogim igračima koji su bili u podređenom položaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading