Miloš Ninković svim srcem uz svoj Čukarički!

Autor:

Sport

09.07.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Ninković je odlučio da poseti Čukarički, u kome je ponikao i pruži mu podršku pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: FK Čukarički
Miloš Ninković

 - Bilo mi je veoma lepo u Čukaričkom, prošao sam ovde sve mlađe selekcije. Doduše, nismo imali ovako lepe uslove. Sećam se da je pomoćni teren bio skroz u zemlji, svi smo tu trenirali. Čak smo išli u Košutnjak, pa smo od cigala pravili golove, kod profesora Višnjića. Ali, znate kako kažu, kad naučite na tim terenima da igrate, onda je lakše i na ovim vrhunskim, kao što je u Evropi - rekao je Ninković na početku razgovora, a potom nastavio.

 - To su bili nezaboravni dani, prelepo druženje, nekada i sve to što nismo imali najbolje moguće uslove ima specifičnu draž. I kad imate sve uslove i sve je lepo, ne mora uvek to da da rezultat. Ponavljam, nama je u to vreme bilo zaista lepo, a koliko vidim i sada se ovde deca sjajno druže. To su moji najlepši, dečački dani - pričao je u dahu iskusni vezista.

Sadašnji fudbaler Sidneja dao je par saveta fudbalerima Čukaričkog  pred evropske mečeve sa Banantsom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Imam još godinu dana ugovora sa Sidnejom,ostajem tamo za sada. Voleo bih da igram fudbal dokle god mogu, onog trenutka kad budem osetio da na terenu ne mogu da uradim ono što želim i što hoću, tada će značiti da je kraj. Ne volim da budem teret, tog trenutka ću završiti karijeru - zaključio je priču Ninković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading