Milojević: Čeka nas veoma teška utakmica protiv jakog tima i vladara litvanskog fudbala!

Autor:

Sport

08.07.2019

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde u utorak očekuje početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi rival srpskog šampiona je stari znalac iz Litvanije, ekipa Suduve.

RepublikaFoto: Republika
Vladan Milojević

Trener crveno-belih Vladan Milojević je pred meč u Litvaniji rekao da je Suduva potpuno drugačiji rival u odnosu na prošlu sezonu.

- Mnogo njihovih igrača je i prošle godine bilo u rosteru. Oni su tim koji vlada litvanskim fudbalom. Vredno smo se pripremali... Ovo je nama prva takmičarska utakmica. Suduva je sada mnogo bolja nego prošle godine. Imaju istog trenera, pojačali su konkurenciju u svim linijama tima.... Biće jako teška utakmica. Mi verujemo da smo se pripremili na najbolji način.

Nije se tu zaustavio, pa je nastavio sa komplimentima na račun litvanskog šampiona.

- To je bivša Jugoslavija u malom. Suduva je sastavljena od internacionalaca i najboljih litvanskih igrača. Imaju dobrog trenera koji je ostavio dubok trag u Kazahstanu. To sve pokazuje veličinu i snagu kluba. Sve ukazuje da su vrlo nezgodni - rekao je Milojević.

Litvanske novinare je potom zanimalo da li je Crvena zvezda jača ili slabija u odnosu na prošlu godinu.

RepublikaFoto: Republika
Teren spreman za meč

- Imamo mnogo igrača koji su stigli u zimskom prelaznom roku. Ali na to pitanje ne bih mogao da vam odgovorim. Uvek smatram da na raspolaganju imam dobar tim. Samo razmišljam o sadašnjim igračima. Nemam vremena mnogo da žalim za onima što su otišli. Verujem da su ovi što su došli bolji od onih koji su bili u Zvezdi.

Sa Zvezdom su u Litvaniju stigli Tomane i Španac Kanjas. Verovatno će biti na klupi za rezerve….

- Poveo sam sve igrače koji su registrovani. Oni moraju polako da se integrišu u naš sistem i filozofiju. Moramo da budemo kompaktni i zato je važno da budemo zajedno. Voleo bih da što pre prihvate principe rada u Zvezdi. Govorim i u pripremi utakmica.

Milojević ui glavi već ima tim koji će istrčati na teren u utorak.

- Imam konture, ali ne znam šta do sutra može da se promeni.

Još jednom se Milojević osvrnuo na pripreme u Austriji, sa akcentom na meč protiv Zenita.

- Odradili smo ono što smo hteli. Zadovoljan sam bio i drugim utakmicama. Međutim, sada će sve biti drugačije. Igramo prvu utakmicu u Evropi. A to je teško - zaključio je svoje poslednje izlaganje pred utakmicu Vladan Milojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading