Dejan Stanković za italijanske medije otkrio ko bi bio najbolje pojačanje za Inter!

Autor:

Sport

08.07.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni srpski reprezentativac i bivši fudbaler Crvene zvezde, Lacija i milanskog Intera, Dejan Stanković dao je intervju za italijanski portal "calciomercato" u kojem je rekao da bi za Inter bilo odlično da dovede Nemanju Matića.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Dejan Stanković je u dresu milanskog Intera odigrao 326 utakmica, postigao je 42 gola, a pred kraj prošle sezone je primljen u Kuću slavnih "neroazura" , pa i ne čudi što su italijanski mediji baš njega pitali za komentar oko prelaznog roka njegovog nekadašnjeg kluba.

- Tržište je veliko, ima mnogo spekulacija. Kada bih morao da biram koji deo terena bi pojačao, to bi sigurno bio vezni red. Pročitao sam da postoji interesovanje za Nemanju Matića, smatram da bi bio korisno pojačanje. Ali, doveden je i Sensi, a još uvek nisu završeni pregovori sa Nikolom Barelom - rekao je legendarni Deki.

Stanković je govorio i o pojačanjima u ofanzivi, a istakao je da nije dobro dovesti dvojicu napadača.

- Džeko i ja smo godinama prijatelji i smatram da bi Interu značilo da dođe. Takođe, mislim da nije dobro da dođe Romelu Lukaku jer je imao loše rezultate u Mančesteru, a on i Džeko nisu isti, imaju drugačiji stil igre na terenu - nastavio je nekadašnji kapiten Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Prokomentarisao je i dolazak Antonija Kontea na klupu kao i situaciju u vezi Ikardija.

 - Dolaskom Kontea u Inter, poslata je poruka od strane kluba da se ne šale i da žele da pomrse račune Juventusu. Biće teško, ali Konte je trener sa šampionskim pedigreom i sigurno se neće olako predati. Što se Ikardija tiče, o njemu kao napadaču golovi govore sve, ali ako bi ga klub prodavao, bolje da ga pošalju u inostranstvo, nego da pojačavaju rivale u prvenstvu - završio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading