Kineski milioni privoleli i El Šaravija!

Autor:

Sport

07.07.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbaler Stefan El Šaravi svoju karijeru nastaviće u Kini, u ekipi Šangaj Šenhua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
El Šaravi

Italijanski mediji pišu da su svi detalji između Rome i Šangaja dogovoreni i da će se El Šaravi pojaviti na lekarskim pregledima već u ponedeljak.

Roma će fiksno dobiti 16.000.000 evra, a još 2.000.000 bi trebalo da joj legnu u vidu raznih bonusa, dok će El Šaravi zarađivati između 15 i 16 miliona evra godišnje u naredne dve godine u Kini.

Sadašnji ugovor sa Romom El Šaraviju je isticao sledećeg leta, ali kako Roma nije imala ni najmanju nameru da mu nudi ugovor ovo je bilo najbolje rešenje, jer i Vučica mora da zaradi.

Pride je očigledno rešena da proda sve igrače sa najvišim primanjima, pa se šuška i o odlascima Edina Džeka i Aleksandra Kolarova, dok je Danijele De Rosi već "digao sidro".

Za kraj, podsetimo samo da je Roma dovela El Šaravija januara 2016. iz Milana za 14.400.000 evra. Prošle sezone je u Seriji A na 28 utakmica postigao 11 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading