Selektor podneo ostavku posle šokantnog poraza!

Autor:

Sport

07.07.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Egipta ispala je sa Kupa afričkih nacija, pošto je od „Faraona“ u iznenađenju bolja bila selekcija Južnoafričke republike na stadionu u Kairu. Nakon velikog neuspeha mesto selektora napustio je Havijer Agire.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Južna Afrika je slavila rezultatom 1:0, a Agire je saopštio svim sturkturama nacionalnog tima da napušta dosadašnju poziciju usled neuspeha, ali će ostati u organizacionom komitetu prvenstva.

Meksikanac je na tom mestu nasledio Argentinca Ektora Kupera nakon ispadanja Egipta u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

- Naravno da sam ja odgovoran za neuspeh. Svi smo nesrećni zbog rane eliminacije, a ja snosim posledice jer sam bio taj koji je izabrao igrače i formaciju - rekao je 60-godišnji Agire, koji je pre reprezentacije Egipta u trenerskoj karijeri vodio brojne meksičke klubove, a u Španiji je bio trener Osasune, Atletiko Madrida, Saragose, Espanjola.

Vodio je i selekcije Meksika i Japana, a od 2015. do 2017. godine bio je trener Al-Vahde iz Abu Dabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading