Lampard savetuje Odoija: Ostani u Čelsiju i postani velikan!

Autor:

Sport

07.07.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi menadžer londonskog Čelsija Frenk Lampard naglasio je da je u predstojećoj sezoni na Stamford Bridžu namenio veliku ulogu 18-godišnjem Kalumu Hadson-Odoiju, kojem ugovor sa „Plavcima“ ističe na leto 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Prethodnih dana pojavile su se informacije prema kojima je za usluge engleskog supertalenta zainteresovan i minhenski Bajern. Nemački šampion je već u januaru pokušao da se domogne engleskog reprezentativca, ali je Hadson-Odoji tada bio u planovima menadžera Mauricija Sarija, koji nije želeo da ga proda.

- Video sam Kaluma kako se probijao – on je fantastičan talenat - oduševljen je bio Lampard, menadžer Derbi Kauntija u prethodnoj sezoni.

- Svi znaju da ja stalno razgovaram sa Kalumom i želim da ga zadržim u klubu. On će na terenu imati centralnu ulogu, to je prilika koja mu se sada otvorila. Naravno, postoje stvari na kojima mladi igrači treba da rade, stvari koje se popravljaju fizičkim sazrevanjem i iskustvom, neću da preterujem sa pohvalama na njegov račun, ali mislim da on može da ima ključnu ulogu u ovom timu i reprezentaciji Engleske. Želim da radim sa njim, motivišem ga i pomognem mu da se razvija kao igrač - izjavila je legenda ekipe sa Stamford Bridža.

- Baš ovde u Čelsiju, u klubu u kojem je završio akademiju, može da pokaže da je fudbaler svetske klase, ja sam uveren u to - zaključio je menadžer „Plavaca.“

Hadson-Odoji se trenutno oporavlja od ozbiljne povrede ahilove tetive, a smatra se da će se vratiti treninzima u avgustu. Za Čelsi je debitovao u aprilu na meču protiv Brajtona, kada je imao i asistenciju za pogodak Olivijea Žirua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading