Mesi odbio da primi medalju: Ne moramo da budemo deo ove korupcije, unapred su dodelili trofej Brazilu!

Autor:

Sport

07.07.2019

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi, bio je veoma ljut nakon meča za treće mesto na Kopa Americi koji je završio u 37. minutu zbog crvenog kartona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Fudbaleri Argentine osvojili su treće mesto na ovogodišnjem izdanju Kopa Amerike pošto su savladali Čile rezultatom 2:1.

Senku na čitav susret bacio je crveni karton Lionela Mesija u 37. minutu posle sukoba kod borbe za loptu posle pogotka koji je postigao Čile.

Mesi je odbio da učestvuje u ceremoniji dodele medalja i dok su njegovi saigrači dobijali medalje on je bio u svlačionici.

- Možda je ono što sam rekao prethodnih dana bio razlog da danas ne dobijem samo žuti već crveni karton. Važno je da je reprezentacija na dobar način završila takmičenje. Možda je crveni karton bio kazna za moje ranije reči - rekao je Mesi.

Potom se osvrnuo na čitav šampionat i rekao da je trofej unapred dodeljen Brazilu i "osuo paljbu" po sudijama.

- Trofej je unapred dodeljen Brazilu. Nadam se da sudije i VAR neće imati uticaja na meč i da će omogućiti Peruu da igra utakmicu, ali koliko mi se čini biće teško. Sudija je mogao da proveri šta se dogodilo, ali VAR nije korišćen. Iako sam bio besan što nisam mogao da završim meč, sada se malo smirujem. Ne moramo da budemo deo ove korupcije, sve vreme takmičenja prema nama niko nije pokazao poštovanje. Mislim da smo oštećeni, da nam namerno nije dozvoljeno da budemo u finalu, sudije ne dozvoljavaju ljudima da uživaju u fudbalu. Ipak, odlazim odavde podignute glave i ponosan na saigrače koji su dali sve od sebe. Nadam se da će im biti ukazano zasluženo poštovanje jer ovo je tim koji još mnogo može da pruži - poručio je Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading