Milojević otkrio šokantne detalje: Neki igrači su vodili nesportski život, pokušavao sam to da ignorišem!

Autor:

Sport

06.07.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je imala sjajnu sezonu iza sebe u kojoj je odbranila šampionsku titulu i po prvi put u svojoj istoriji igrala u Ligi šampiona. Ipak, prema rečima Vladana Milojevića nije sve bilo tako bajno i sjajno.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušao da ignorišem, da opravdam zbog odličnih rezultata - rekao je Milojević za "Alo".

On je nastavio u istom ritmu.

- Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban poseban režim života u odnosu na vršanjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granice dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više da praštam, biću veoma rigorozan što se toga tiče.

Milojević je otkrio čime nije zadovoljan.

- Ono što nije valjalo jeste poslednjih šest meseci pred kraj sezone. Došlo je do nekog samozadovoljavanja kod igrača. To sigurno neću više ignorisati. Nisam mogao da verujem, moja svest mi nije dozvoljavala da verujem da će se to desiti, ali, eto, desilo se. U redu, uzeli su titulu, ali igrači su prerano počeli da priželjkuju kraj sezone. Neću da kažem da li je opravdano ili nije, ne volim o tome da pričam, ali mi se sve to pomalo ne sviđa. Jedna lekcija za sve nas - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading