Derbi milanskih velikana za reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

05.07.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stidljivo se pominjalo još i pre no što se sezona završila, ali Mančester junajted je ovog leta neuobičajeno miran i taman što su svi zaboravili na spekulacije da bi Nemanja Matić mogao da napusti Old Traford pojavile su se informacije da bi u Milanu mogao da izbije građanski rat za potpis srpskog internacionalca. Novi trener Intera Antonio Konte je rešio da obnovi saradnju koju je sa Matićem imao u onoj šampionskoj sezoni u Čelsiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Inter-Milan

Da ovde ima nečeg svedoči i to što ESPN iznosi konkretan predlog Neroazura, dok se o interesovanju Milana pričalo samo u uopštenom smislu. Inter pak ima šta da ponudi: 10.000.000 funti (oko 11.000.000 evra) i Radža Najngolan, koga Konte nikako ne vidi u timu.

Prema poslednjim informacijama iz Mančetera, nije baš sigurno ni da Ole Gunar Solskjer vidi Matića u Junajtedovoj ekipi. Mada je pitanje da li bi poslovično mirni Norvežanin digao ruku za Najngolana, koji je blago rečeno nepouzdan tip. Već se pisalo da Solskjer želi Njukaslovog Šona Longstafa, ali je jasno da Inter zbog finansijskog fer pleja nije u mogućnosti da istrese mnogo keša i da je jedina Konteova šansa igrač uz novac da spusti Junajtedove prohteve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Što se tiče Matića, nekoliko je već medija objavilo da on s nestrpljenjem očekuje razgovor sa Solskjerom na kome bi mu jasno bilo stavljeno do znanja kakav ga status očekuje u novoj sezoni. Tek ako bi dobio negativan odgovor Matić bi uopšte razmislio o odlasku iz Mančestera.

Da li baš u Inter, sasvim je druga tema... Ne sumnjamo da bi interesovanja bilo sa svih strana, ali Mančester junajted ne prodaje jeftino i sigurno ne bi za siću pustio igrača kojeg je svojevremeno doveo za 45.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading