Joveljić zadužio sedmicu: Šesnaesterac je moja kuća, sledeća konferencija će biti na nemačkom!

Autor:

Sport

05.07.2019

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić predstavljen je u Ajntrahtu iz Frankfurta i tom prilikom istakao je da jedva čeka da zaigra pred navijačima "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Joveljić predstavljen u Frankfurtu

Mladi, 19-godišnji fudbaler na "Komercbank arenu" prešao je za 4 miliona evra, a u Ajntrahtu u njemu vide zamenu za Luku Jovića, koji je posle sjajne sezone otišao u madridski Real.

- Srećan sam što sam ovde. Treba mi malo vremena da naučim nemački, ali sledeća konferencija će biti na vašem jeziku- rekao je Joveljić.

U novom klubu, fudbaler rođen u Bijeljini nosiće dres sa brojem 7.

- Moraću što pre da se integrišem u tim. Vidim da je atmosfera u Frankfurtu porodična, odnosno da klub daje veliku šansu mladim igračima. Stvarno se radujem susreu sa vernim navijačima Ajntrahta- rekao je bivši napadač Zvezde.

Srpski igrač je u protekloj sezoni u Zvezdi upisao 11 golova.

- Mogu da postignem gol iz bilo koje pozicije, ali protivnički šesnesterac je moja kuća. Tim je vrlo, vrlo ofanzivan. To mi daje nadu da ću da se prilagodim- rekao je Joveljić.

Na pitanje novinara šta misli o niškom Radničkom, potencijalnom rivalu Ajntrahta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Joveljić je odgovorio:

- Dobar tim, ali mi smo bolji- zaključio je mladi napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading